3 september 2022: onze Jaarlijkse Barbecue

Natuurlijk organiseert de evenementencommissie weer de jaarlijkse BBQ. De tent op de binnenplaats is opgezet en wij hebben zaterdag 3 september 2022 gepland als datum voor de jaarlijkse BBQ. Wij maken weer gebruik van dezelfde cateraar van vorig jaar en net als vorig jaar zal het weer erg gezellig worden.

Wat wordt er u die dag aangeboden: Ontvangst vanaf 16.00 uur met een drankje en als het vuur is opgestookt kunt u een keuze maken uit de navolgende gerechten van vlees en vis. 5 Soorten vlees,  Runderhamburger – lamsworst – gemarineerde steakfilet – kalkoenspies en kipspies – stokbrood met aioli en kruidenboter – koude pasta salade met gerookte kip – Griekse salade met feta – ijshoorntje met een keuze  uit de smaken aardbei, vanille of caramel uiteraard met of zonder slagroom.

Deze gezellige BBQ, inclusief de daarbij behorende drankjes (onbeperkt bier, wijn of frisdrank), wordt u door de SPA voor de  prijs van slechts € 30,= p.p. aangeboden. Introducees betalen €40,=. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door onze huis DJ, Rob Heida.

Inschrijven, graag voor 15 augustus 2022, gaat weer op de bekende manier, namelijk door overschrijving van het vereiste bedrag op bankrekening van de Senioren Politie Amsterdam, NL 89 INGB 0000451020, onder vermelding van BBQ