Surinaamse Gevulde Eieren

Ingrediënten:

  • Eieren
  • 1 rijpe avocado (geschild en pit verwijderd) 2-3 el mayonaise   1/2 tl selderij (vers gehakte)
  • 1 tl Kühne Franse mosterd 
  • 2 el Faja Lobi Madam Jeanette Trafasie
  • Plakjes bacon (voor 6 eieren 5 plakken) (uitgebakken)
  • Zout naar behoefte
  • Faja Lobi Roti Saus Trafasie

Bereidingswijze:

  1. Eieren hard koken en daarna pellen; snijd ze vervolgens in de lengte en verwijder de dooiers.
    2. De bacon en 2 plakjes avocado in kleine stukjes snijden voor de garnering; de rest van de avocado in punt 3 gebruiken.
    3. Combineer in een middelgrote kom eigeel, avocado, mayonaise, selderij, Madam Jeanette Trafasie, en pureer het geheel met een aardappelstamper tot het mooi romig uitziet; eventueel zout naar smaak toevoegen. 
    4. Vul de eieren met het mengsel, gebruik hiervoor een spuitzak; garneer het met de stukjes verse avocado en bacon, strooi piment of zwarte peper over de gevulde eieren.

Ook lekker is om wat  Faja Lobi Roti Saus Trafasie over de gevulde eieren te schenken, maar is niet nodig.