Boek Ab van Breugel

Mijn naam is Ab van Breugel en was vanaf 1 april 1975 tot aan mijn pensionering werkzaam bij gemeentepolitie Amsterdam/ Regiopolitie Amsterdam-Amstelland/ Nationale Politie, Eenheid Amsterdam. Ik ben werkzaam geweest bij de Uniform- en Recherchedienst, Executieve Ondersteuning in Amsterdam en ik heb deel uitgemaakt van het Landelijk Team Kindermoord (LTK).

Bij mijn pensionering was ik 42 jaar onafgebroken bij de politie werkzaam geweest. In maart 2017 ben ik met vervroegd pensioen gegaan omdat ik als fulltime mantelzorger voor mijn vrouw, die Alzheimer heeft, wilde zorgen.

Gedurende de tijd dat ik bij de politie werkzaam was, heb ik vanaf het allereerste begin krantenknipsels bijgehouden van alles waar ik op enigerlei wijze mee te maken heb gehad.

Ook ben ik werkzaam geweest op een landelijk cold case team (LTK) en dus is er een nationale component.

Omdat ik altijd verhalen had, werd mij aangeraden die verhalen in een boek te doen en dat is gebeurd!

Na een proces van ruim 3 jaar is het eindelijk toch zover. Mijn boek “Een blauw hart” is uitgekomen! Het is verkrijgbaar in alle boekhandels en de online winkels in Nederland en ook via mij te bestellen. De verkoopprijs is €21,95 exclusief verzendkosten. Een appje naar mijn nummer 06-48216181 met vermelding van naam en afleveradres volstaat. Ik stuur vervolgens een betaalverzoek (tikkie) en als het bedrag is bijgeschreven wordt de verzending in gang gezet. Ik ben niet helemaal onpartijdig maar ik kan je het boek van harte aanbevelen en mocht je iemand nog iets cadeau willen doen ……

Omdat de SPA een vereniging is van gepensioneerde collega’s en dus velen tijdgenoot van mij zijn, wil ik graag mijn boek aan jullie mijn boek bekend maken. In het boek zal veel herkenning gevonden worden.

Vanmiddag mocht ik mijn boek aanbieden aan Frank Paauw en die deelde mijn mening dat bij veel collega’s van de SPA de inhoud van het boek een blik van herkenning zal ontstaan.

Ook bood ik afgelopen vrijdag mijn boek aan John van den Heuvel aan.

Een aanbieding aan Femke Halsema staat ook al gepland.

Ik ben benieuwd naar jullie reactie en zie die met belangstelling tegemoet.

E: a.van.breugel54@outlook.com