Het telefoonnummer van de klantendienst niet via google zoeken!!

Het zoeken naar informatie via google is makkelijk en snel. Dus als men een klantenservice van een bedrijf nodig heeft is het snel even via google het telefoonnummer opzoeken en hier schuilt een gevaar.
Vaak krijgt u een dienst te zien waarop het telefoonnummer van de klantenservice te vinden is, denkt u. Echter in de kleine letters bij de site dat dat u een bedrag in eurocenten per minuut per gesprek kwijt bent. Als er snel gelezen wordt, dan wordt er gedacht dat het gesprek het aantal centen kost dat vermeld staat, helaas is dit niet waar.

Voorbeeld: U zoekt bijvoorbeeld “klantenservice SPA” en vervolgens ziet u een telefoonnummer. U belt het telefoonnummer dat weergegeven wordt en vervolgens komt u in de wacht te staan. Dit kan best zo’n 30 minuten duren. Op de website staat te lezen dat het bellen u bijvoorbeeld 100 cent per minuut per gesprek kost. Door de tekst zo op te stellen is er geen sprake van oplichting. Vaak leest u de tekst snel en denk dat het gesprek maar 100 cent kost wat helaas niet waar is.

Wilt u een klantenservice bellen, zoek dan altijd op de website van dat bedrijf naar het telefoonnummer en niet via een zoekopdracht in google.