Vakantieadres Beieren


Beste Spa leden,

Ons vaste logeeradres is al 25 jaar Gasthof Zur Krone in Niedersonthofen wat tot voor 2 jaar een traditioneel Gasthof was en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Nu sedert 2 jaar is naast deze traditionele locatie een nieuw en aan alle eisen van deze tijd gerelateerd nieuw Gasthaus met 20 kamers gebouwd. Doch alles ademt nog steeds de hoog in het vaandel staande zorg voor de gasten. De keuken is volgens Beierse traditie en van goede kwaliteit met veel plaatselijke producten en kruiden. Niedersonthofen is het kruidendorp. De familie Willner viert volgend jaar dat dit gasthof vijftig jaar in de familie is. Vanuit Niedersonthofen is er zeer veel te zien en te bezoeken.

Wij informeren u graag hierover. Voor ons is dit en de warmte van de familie Willner en het personeel de reden van ons regelmatig verblijf aldaar.

Voor geïnteresseerden is één en ander op de website : http://www.krone-niedersonthofen.de terug te vinden. Voor recensies zie ook deze link

———————————————

Een andere positieve ervaring hebben wij onlangs opgedaan in Berghotel Lenneplaetze Winterberg. Dit hotel/restaurant heeft veel te bieden: er is een zeer goede kok aanwezig de veel plaatselijke producten gebruikt. Verder is er in de omgeving veel te zien en te ondernemen. De eigenaren Esther en Mathijs zowel bij aankomst als verblijf voor een huiselijke sfeer.  Meer informatie is hier te vinden.

 

Yvonne en Fred Hoedeman.