Incidentele Nieuwsbrief SPA

Onze informatie wordt momenteel via twee kanalen verspreid: Het SPA-Nieuws dat 4x per jaar verschijnt en onze website. Maar soms is er behoefte aan (een) meer directe communicatie, zoals bv. een flyer. Maar flyers laten drukken en verzenden is omslachtig en duur. Daarom heeft het bestuur in deze tijd van digitalisering een nieuwsbrief laten ontwikkelen die per e-mail aan u kan worden toegezonden.

Om deze nieuwsbrief te ontvangen is het nodig dat u zich aanmeldt. Ons wettelijk verplichte privacyreglement (AVG) verbiedt ons om persoonsgegevens die wij als vereniging in bezit hebben zonder nadrukkelijke toestemming van de eigenaar te gebruiken. E-mailadressen vallen daar eveneens onder.

Daarom vragen wij u om zich eenmalig aan te melden voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief. Uiteraard kunt u zich via diezelfde webpagina op elk gewenst moment weer afmelden.

Nog een paar afspraken:

  • U dient lid te zijn van de SPA om zich te kunnen aanmelden.
  • Uw e-mailadres zal uitsluitend worden gebruikt voor het toesturen van een digitale nieuwsbrief.
  • Er zullen geen commerciële advertenties in de nieuwsbrieven worden opgenomen.

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. 

Het SPA-bestuur.

Let op!     Geen bevestigingsmail ontvangen?

Wanneer u zich heeft aangemeld, ontvangt u een bevestigingsmail. Mocht u deze mail niet in uw inbox aangetroffen hebben, kijk dan svp in de map SPAM of de map Ongewenste e-mail. Mocht u de bevestigingsmail daarin aantreffen, dan kunt u dit de volgende keer voorkomen door de volgende handelingen:

  • selecteer de mail en klik op de rechter muisknop
  • er verschijnt een menu, ga met de muis naar de optie Ongewenste e-mail
  • klik op de tweede regel: Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders

In het vervolg ontvangt u de mail en de nieuwsbrieven in uw Postvak In.