Leden voor Leden

De website van de SPA biedt onze leden een platform om foto’s, filmpjes, verhalen of gedichten met elkaar te delen. Via het submenu kunt u de reeds geleverde bijdragen bekijken. Ook uw bijdrage wordt op prijs gesteld. Het adres is: webmaster@spa-amsterdam.nl

————————————————-

Peter Hoogland stelt wederom zijn vakantiehuis beschikbaar tegen een gereduceerd tarief voor SPA-leden. Enkele foto’s zijn te vinden op deze pagina. Meer informatie is te vinden op zijn website

NB. De SPA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van dit aanbod. Dit is een zaak tussen huurder en verhuurder.

————————————————-

————————————————-

Oud hoofdcommissaris Joop van Riessen heeft een nieuw boek geschreven getiteld: Radeloos. Lees hier meer over het nieuwe boek Radeloos.

————————————————-

Nieuw boek verschenen van oud collega Joop van Heuveln: ‘Mij komt de wraak toe’.

Afgelopen december is een door Joop geschreven boek op de markt gekomen. Het gaat over een fictief politieteam in Amsterdam dat wordt opgericht om een vermeende seriemoordenaar op te sporen.
Informatie over het boek is te vinden op: www.boekscout.nl: ‘Mij komt de wraak toe’.

————————————————-

Levenstestament:  Een gewoon testament werkt na het overlijden, terwijl het levenstestament werkt bij het levenLees verder

————————————————-
Vakantie:

Lees hier hoe u in het buitenland veilig het internet op kan. Hoe veilig is een openbaar wifi-netwerk en bij problemen onderweg hoe kom ik in contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

————————————————-

Van oud commissaris Cor Gorissen ontvingen wij een link naar een zeer interessant radiofragment over een boek dat binnenkort verschijnt over het verzet van politiemensen gedurende de 2e Wereldoorlog. Volg deze link voor het beluisteren ervan.
Op de pagina Op eigen gezag: Politieverzet tijdens de 2e Wereldoorlog is meer informatie beschikbaar.
————————————————-

Ontdek je plekje

Het gebeurt regelmatig dat er tijdens een vakantie een locatie wordt ontdekt (bv. een hotel, camping of vakantiehuisje) waarvan je denkt: “Wat een mooie locatie” of “Wat een goede bediening” of andere positieve ervaringen. En die ervaringen wil men graag delen met vrienden, kennissen en collega’s.

In onze rubriek “Leden voor Leden” geven wij graag gehoor aan de wens om goede ervaringen over vakantieverblijven met elkaar te delen. Uiteraard is deze rubriek niet bestemd voor reclame-uitingen of commerciële doeleinden.

Yvonne en Fred Hoedeman bijten het spits af. Lees verder.